Algemene Informatie

Meer informatie

Tarieven

Fysiotherapeutisch onderzoek en behandeling€80
Trainingsbegeleiding€25 per half uur
Training paardin overleg
Voorrijkosten
0 – 9 km€0
10 – 15 km€5
16 – 24 km€10
25 – 34 km€15
35 – 44 km€20
45 – 54 km€25
55 – 64 km€30
65 km <in overleg

Hierboven genoemde tarieven voor onderzoek en behandeling en trainingsbegeleiding zijn exclusief voorrijkosten.

Kilometers worden berekend vanaf postcode 9616 TA Scharmer
Bij meerdere paarden op 1 adres kunnen de voorrijkosten gedeeld worden.

Algemene voorwaarden

Betaling

Via een betaalverzoek wat ik u stuur na de behandeling of contact. Pinnen is niet mogelijk. Indien u een factuur wenst te ontvangen kunt u dit vooraf of tijdens de behandeling aangeven.

Afspraak annuleren

U kunt de afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

Behandelvoorwaarden

Voor een optimale behandeling is het fijn als uw paard schoon en droog klaar staat. Om een compleet bewegingsonderzoek uit te kunnen voeren is het van belang dat ik het paard zowel op een harde als een zachte ondergrond kan zien bewegen (rechte lijn en aan de longe).

Ik kom bij u op locatie maar het is ook mogelijk om bij mij thuis te komen met uw paard, uiteraard betaald u dan geen voorrijkosten.

Verzekeringen

Er zijn verzekeringen voor paarden die fysiotherapie (deels) vergoeden. Bekijk de polisvoorwaarden van uw verzekering voor meer informatie hierover.

Privacy

Ik werk met een behandeldossier waarin ik uw persoonsgegevens en gegevens van uw paard en de bevindingen van mijn onderzoek en behandeling vastleg. Deze gegevens worden uitsluitend voor administratieve doeleinden gebruikt en zullen niet worden gedeeld met onbevoegden. Ik zal altijd om uw toestemming vragen voor het gebruik van de gegevens in de communicatie naar andere behandelaren zoals bv uw dierenarts. Mocht u desondanks bezwaar hebben tegen het gebruik van uw gegevens dan kunt u dat bij mij aangeven.