Algemene Informatie

Meer informatie

Tarieven

Onderzoek en behandeling€70
Trainingsbegeleiding€20
Voorrijkosten
0-15 km
€0
15-25 km€5
25-35 km€10
35-50 km€15
50-65 km€25
65-100 km€35

Kilometers berekend vanaf postcode 9616 TA Scharmer
Bij meerdere paarden op 1 adres kunnen de voorrijkosten gedeeld worden.

Algemene voorwaarden

Betaling

Contant na de behandeling of via overboeking op rekening. Pinnen is niet mogelijk. Indien u een factuur wenst te ontvangen kunt u dit vooraf of tijdens de behandeling aangeven.

Afspraak annuleren

U kunt de afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

Behandelvoorwaarden

Ik kom voor de behandeling van uw paard bij u op locatie. Voor een optimale behandeling is het fijn als uw paard schoon en droog klaar staat. Om een compleet bewegingsonderzoek uit te kunnen voeren is het van belang dat ik het paard zowel op een harde als een zachte ondergrond kan zien bewegen (rechte lijn en aan de longe). Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken als een behandeling aan huis niet mogelijk is.

Verzekeringen

Er zijn verzekeringen voor paarden die fysiotherapie (deels) vergoeden. Bekijk de polisvoorwaarden van uw verzekering voor meer informatie hierover.

Privacy

Ik werk met een behandeldossier waarin ik uw persoonsgegevens en gegevens van uw paard en de bevindingen van mijn onderzoek en behandeling vastleg. Deze gegevens worden uitsluitend voor administratieve doeleinden gebruikt en zullen niet worden gedeeld met onbevoegden. Ik zal altijd om uw toestemming vragen voor het gebruik van de gegevens in de communicatie naar andere behandelaren zoals bv uw dierenarts. Mocht u desondanks bezwaar hebben tegen het gebruik van uw gegevens dan kunt u dat bij mij aangeven.