Al vanaf jongs af aan ben ik gek geweest op dieren en in het speciaal paarden.
Op 6-jarig leeftijd mocht ik beginnen met ponyrijles en vanaf dat moment bracht ik al mijn vrije tijd door bij de paarden.

Mijn antwoord op de vraag wat ik later wilde worden was ‘dierenarts’. Helaas werd ik na het afronden van het VWO niet ingeloot voor de studie diergeneeskunde en was ik genoodzaakt over te gaan op plan B. Ik heb in Groningen de bachelor Bewegingswetenschappen voltooid en heb vervolgens de verkorte opleiding tot humaan Fysiotherapeut afgerond.

Naast mijn studie heb ik de ORUN opleiding tot instructrice gevolgd en veel les gegeven (voornamelijk dressuur). Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan als humaan fysiotherapeut besloot ik mijn droom om paarden te behandelen alsnog waar te maken en de erkende post-HBO opleiding tot Dierenfysiotherapeut te gaan volgen aan het Aeres Training Centre Barneveld.

Na het succesvol afronden van de opleiding dierfysiotherapie heb ik de keuze gemaakt mij volledig te specialiseren in paarden en ben ik mijn eigen praktijk voor paardenfysiotherapie gestart. Mijn doel is mijn passie voor de paardensport, kennis van het bewegingsapparaat, biomechanica en sportfysiologie en mijn ervaring als instructrice samen te laten komen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Ik heb verschillende paarden en pony’s getraind en uitgebracht in de wedstrijdsport. Mijn zelf opgeleide paard Empire start ik momenteel in de klasse ZZ-Zwaar dressuur.